Har du flere hull i ørene? 7 forslag til hvordan du kan kombinere flere øredobber på en gang

Her har du syv forslag til hvordan du kan kombinere flere øredobber på en gang

Det er veldig trendy med flere hull i ørene, men det er ikke alltid like lett å finne spennende måter å bruke flere øredobber på en gang på. Ofte blir det enkle bullets eller ringer som man har i stort sett hele tiden. Sånn er det i hvert fall for meg 😊

Et tips kan være å bruke et basesett i de øverste hullene som du kan ha i øret hele tiden. Da er det fint med helt enkle ringer som for eksempel disse små øreringene i gull fra Tom Wood eller i sølv. Eller disse fra Maria Black i gull eller i sølv. Derfra kan du enkelt variere de nederste etter humør og antrekk.

Hvis du ønsker å dra på litt mer så har jeg funnet frem til noen forslag her på syv spennende kombinasjoner som både popper og skiller seg ut - og de kan definitivt gjøre en liten forskjell på humøret!

 

Asymmetriske kombinasjoner

Med disse miniøredobbene fra Maria Black kan du leke med ulike kombinasjoner i begge ørene. Både Midnight og Noon har en ujevn flate hvor Midnight har en mini hoop hengene nederst mens Noon har en større hoop hengende nederst og en mini som selve dobben. Her kan du gjøre flere ulike kombinasjoner, blant annet som på bildet men en Midnight og en Noon på samme øre. Disse øredobbene selges enkeltvis så her er det bare å mikse og matche!

Maria Black Noon og Midnight gull 

Noon mini earring i sølv kr. 399,- / Noon mini earring i gull kr 549,-

  

Midnight mini earring i sølv kr. 399,- / Midnight mini earring i gull kr 549,-

  

 

Kombinasjoner i sølv og gull

Dette er en trendy og veldig kul måte å bruke smykker på. Kombinasjonen av sølv og gull sammen er ganske uvant for mange, men flere og flere har nå kastet seg over denne trenden, spesielt i Danmark. De ligger jo gjerne litt foran oss på mote og design i hvert fall 👀 

Hasla grit øredobber i gull og sølv 

Vi elsker denne kombinasjonen fra Hasla med Grit øredobbene kombinert i sølv og gulv. Denne serien har faktisk utgangspunkt i en grusbit designer Anne Hasla fant utenfor huset sitt! Selges som par.

Hasla Grit øredobber i sølv kr 799,- / Hasla Grit øredobber i gull kr 949,-

Hasla Grit gull øredobber  Hasla Grit sølv øredobber

 

Lang og kort 

En lang og en kort, enten på samme øre eller på hvert sitt øre. Like fint begge deler og særlig ulike øredobber i hvert sitt øre passer fint til 80-talls trenden som er tydelig om dagen. Disse fantastisk vakre øredobbene i sandblåst gull kommer fra danske Trine Tuxen, og vi er så heldige å være alene om å få selge smykkene hennes i Norge, i hvert fall enn så lenge. Alle øredobbene fra Trine Tuxen selges enkeltvis. 

Paloma og Zoe Trine Tuxen øreringer i gull

Trine Tuxen Zoe stud i gull kr 780,- / Trine Tuxen Paloma Earring med lilla ametyst kr 1050,-

Zoe gull stud Trine Tuxen  Paloma øredobb i gull med amethyst Trine Tuxen

 

Perler og rav

En deilig kombinasjon av edelstener og perler. Vi har et godt utvalg av øredobber både med gul og rød rav, og perler i mange fasonger fra danske Pernille Lauridsen, som vi også er alene om å selge i Norge. Hun er en av de hotteste smykkedesignerne i Danmark om dagen og er også kjøpt inn hos Net-a-Porter. Disse øredobbene selges enkeltvis og er såkalte swirl øredobber som man "tvinner" på plass på øret, utrolig dekorative og med masse karakter. 

Lana gul rav og Puakai Pearl Pernille Lauridsen øredobber swirl

Pernille Lauridsen Lana i gul rav kr 890,- / Pernille Lauridsen Puakai Pearl kr 790,-

 Lana gul rav fra Pernille Lauridsen  Puakai pearl Pernille Lauridsen øredobbe

 

Krystaller

Vi har to ulike krystaller fra Maria Black, oransje karneol (styrkende) og lysegrønn prehnitt (beroligende) på øredobber i tre ulike varianter. Disse øredobbene tilhører "Estate" kolleksjonen som ble lansert i november. Det er en limited collection som vi er alene om å selge online i Norge ved siden av Maria Black sine egne butikker. Disse øredobbene selges enkeltvis og er veldig fine å mikse med hverandre. 

Frida og Elvira oransje øredobber i gull Maria Black

Maria Black "Frida" øredobb med grønn krystall kr 549,- / Frida øredobb med oransje krystall kr 549,- 

Frida Green Maria Black  Frida Oransje Maria Black øredobb

Maria Black "Anita" øredobb med oransje krystall kr 1099,- 

Anita Oransje Maria Black øredobb  

 

Hoops

Vi har mange ulike hoops i butikken som det er spennende å kombinere. For eksempel Tom wood sine Ice Hoops i small og medium sammen på ett øre, eller Maria Black sin Ray Hoops enten dobbelt eller i kombinasjon med Senorita 20 Hoops.

I denne anledningen har vi valgt de aldeles nydelige øreringene med angheng formet som et kauriskjell fra svenske IAMELENI. Eleni Enedahl er halvt gresk, og med sin sterke kjærlighet for havet ble disse øreringene blant de første smykkene hun skapte, som også er hennes bestselger sammen med halskjedet i samme serie. Alle hennes smykker håndlages i hennes studio på Sødermalm i Stockholm. Øreringene selges enkeltvis. 

Ladyshell gull hoop øredobber og plain hoop IAMELENI

Lady Shell Hoop i gull kr 1395,- / Plain Hoop i gull kr 495,-

Lady shell hopp i gull ørering IAMELENI  Plain hoop i gull IAMELENI

Ray 20 Hoop kr 649, selges enkeltvis / Senorita 20 Hoops kr 599,- for par

Ray earring Hoop Maria Black  Senorita 20 Hoops Maria Black øreringer

 

Mini studs

Dette er det enkleste og mest subtile av disse forslagene. Nydelig kombinasjon av to små, men detaljerte øredobber. Disse øredobbene er designet av Trine Tuxen i København. Den øverste har en opal og en gul topas og den andre er en swirl øredobbe som man "tvinner" på plass. En virkelig delikat kombinasjon! 

Trine Tuxen stud opal og bullet spiral

Trine Tuxen Stud Opal kr 945,- / Trine Tuxen Bullet spiral kr 495,-

Stud Opal Trine Tuxen øredobb  Bullet spiral Trine Tuxen øredobb

Liknende artikler

Eldre artikler Nyere artikler

0 Kommentarer

Det er foreløpig ingen kommentarer. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres