Gi et personlig smykke i gave

Smykker er alltid populære gaver, både for den som skal gi og den som skal få. Jeg prøver alltid selv å finne gaver med en personlig vri eller om det er en annen tanke som ligger bak når jeg skal gi bort gaver. 

Her får du en oversikt over smykker som er perfekte å gi i gave, enten til deg selv eller noen du er glad i. Jeg har valgt ut noen smykker i denne artikkelen som har et litt mer personlig preg enn andre smykker. Enten i form av bokstaver, fødselssteiner eller annen symbolikk. 

Vi lager eksklusive gaveinnpakninger og sender samme dag, fraktfritt så klart. Vi skriver også et kort for deg hvis du ønsker å sende gaven rett til den som skal få den. Send oss gjerne en e-post på hei@thecabinet.no hvis du ønsker tips eller hjelp. 

God personlig gaveshopping 🎁

Kamilla.

 


Trine Tuxen

Birthstone Necklaces fra Trine Tuxen representerer de ulike månedene gjennom året, hver med sin fødselsstein, steiner som gjennom historien har blitt tillagt magiske, helende, spirituelle og beskyttende egenskaper - hvis du er interessert i slikt. 

Uansett, så er Trine Tuxen sine Birthstone Necklaces bare rett og slett vakre i all sin enkelthet og eleganse. Selve halskjedet har Trine Tuxen sin karakteristiske og dekorative "bullet" festet ved låsen. Anhenget har hver sin måneds tilhørende fødelsstein med ulik størrelse og plassering for hver måned. Dette er halskjeder i fantastisk kvalitet, både design og produksjon.

Tradisjonen med å bruke fødselssteiner eller lykkesteiner går flere tusen år tilbake. Tibetanerne ga fødselssteiner ulike magiske krefter for flere tusen år siden, mens bibelske fødselssteiner er referert til allerede i det gamle testamentet. Det systemet som brukes i den moderne vestlige verdenen i dag er basert på det bibelske systemet, men den offisielle listen over hvilke steiner som tilhører hvilke måneder som brukes i dag ble først utgitt av Tiffany & Co i 1870 og endelig vedtatt av det "The National Association of Jewelers" i Kansas i 1912. 

 

Halskjede / Birthstone Necklaces / Trine Tuxen / Pris fra: kr 2.075 - 2.275,-

Trine Tuxen Birthstone Necklaces

Trine Tuxen Birthstone Necklaces halskjeder i gull med fødselsstein 

Halskjede / Birthstone Necklaces / Trine Tuxen / Pris fra: kr 2.075 - 2.275,-

Bjørg Jewellery

Det populære "Nude Alphabet Tiny" er en samling med anheng som er skapt med utgangspunkt i menneskekroppen og former de ulike bokstavene i alfabetet. Bruk din egne initialer, til en du er glad i eller lag en helt egen kombinasjon av bokstavsmykker du liker.

Anhenget kan brukes som øredobb på Small Round Hoops eller som kjede på Short Diamond Cut Chain. Eller på et kjede du har fra før. 

Anheng / Tiny Nudes Gull / Bjørg Jewellery / Pris: kr 490,-

tiny nudes bjørg anheng

Anheng / Tiny Nudes Gull / Bjørg Jewellery / Pris: kr 490,-

Tiny Nude Bjørg Jewellery øredobb med bokstavsmykke 

Danger Jewels

Dette er rett og slett et kunstverk av noen øredobber som du faktisk kan bære med deg på kroppen! 

De berømte biene til Max Danger ble skapt da han studerte ved The Royal College of Art i London. Han brukte år på å undersøke og etterforske biene, livet til biene og ikke minst viktigheten til biene i verden!

Kroppen til biene blir først skåret ut i voks og modifisert med synåler. Deretter støpes de i 18 karat gull før vingene blir loddet på kroppen. Til slutt blir de sorte stripene lagt på med sort rhodium. - No animals were killed during the prosess!

Øredobber / "The Bees" / 18 karat gull med striper i svart rhodium / Pris: kr 7.900,-

Danger jewels bier i 18 kt gull

Øredobber / "The Bees" / 18 karat gull med striper i svart rhodium / Pris: kr 7.900,-

 Danger Jewels Bees earrings 18 kt Solid Gold

Maria Black

Nostalgiske, dekorative og kule smykker fra Maria Black. Grandma Necklace tilhører Heroes-kolleksjonen til som ble lansert våren 2018. Gjennom oppveksten var hennes bestemors smykkeskrin og 50-talls kjoler det mest glamorøse Maria Black kunne tenke seg, og er inspirasjonskilden bak denne kolleksjonen.

Halskjede / Grandma / Maria Black / Pris: kr 1.499,-

Grandma necklace maria black

Halskjede / Grandma / Maria Black / Pris: kr 1.499,-

Maria Black Grandma, Karen, Sofia halskjeder i gull 

Ring / MOM / Maria Black / Pris: kr 1.299,-

mom ring maria black

Ring / MOM / Maria Black / Pris: kr 1.299,-

 Maria Black MOM ring i gull

Blue Billie

Endelig en annerledes type bokstavsmykke! Litt større, litt røffere, ofte hengende diagonalt. Disse bokstavene har virkelig slått an i nabolandet vårt og har florert rundt på ulike Instagram-kontoer gjennom sommeren og høsten. 

Skaff deg din bokstav, eller en bokstav som tilhører en annen som betyr noe spesielt for deg. Perfekt match med Blue Billie "Rope Chain Gold" 

 Anheng / Letter Prisma Big Gold / Blue Billie / Pris: kr 790,-

 

 Anheng / Letter Prisma Big Gold / Blue Billie / Pris: kr 790,-

Blue Billie Letters Collect med Rope Chain i gull og Collect Chain i gull

Tom Wood

Utrolig flott smykke med myntanheng fra Tom Wood! Selve anhenget et autentisk støp av en mynt fra den greske antikken brukt i Afghanistan for tusenvis av år siden. Aleksander den store, som var konge i den greske antikkens Makedonia, er avbildet på mynten.

Tom wood coin pendant

Halskjede / Coin Pendant Gold / Tom Wood / Pris: 2.499,-

Tom Wood Coin Pendant Chain

Tom Wood Coin Pendant Gold 

Liknende artikler

Eldre artikler Nyere artikler

0 Kommentarer

Det er foreløpig ingen kommentarer. Bli den første til å legge igjen en kommentar!

Legg igjen kommentar

Kommentarer må godkjennes før de publiseres