The Cabinet

Kamilla Krane og Bengt Pettersen

Et unikt univers av high-end fashion smykker fra skandinaviske smykkemerker

Velkommen til The Cabinets online univers av nøye utvalgte smykker fra noen av Skandinavias beste smykkedesignere. Vi er en norsk multi brand nettbutikk som selger et utvalg av smykker fra etablerte high-end fashion smykkemerker som norske Tom Wood og Hasla, danske Maria Black og dansk-norske Bjørg. Vi er også eneste norske forhandler av de anerkjente danske og svenske smykkermerkene Trine Tuxen, Pernille Lauridsen, Nootka Jewelry, Blue Billie, Danger Jewels og IAMELENI.

Ti ulike smykkemerker med sine unike uttrykk samlet på ett og samme sted. Noen godt etablerte, noen fremadstormende, noen fortsatt ukjente i Norge, alle med smykker kun produsert i gull og sølv. Hos oss finner du smykker av ypperste kvalitet som du ellers ikke finner i norske butikker. The Cabinet vil alltid være fylt med det mest spennende fra de ulike smykkedesignernes kolleksjoner, så følg med!

Målet er å skape en go-to destinasjon for high-end fashion smykker. Vi har laget et online smykkeunivers hvor du kan gå på oppdagelsesferd og finne inspirasjon hver gang du besøker oss ❤️

Send oss en melding på chat nede i høyre hjørne eller på e-post hvis du ønsker hjelp eller råd. 

Vi håper du finner noe du liker!

Kamilla & Bengt.

---

"Konseptet The Cabinet spinner ut fra min evige lidenskap for mote, design og smykker. Når jeg selv var på jakt etter de perfekte smykkene opplevde jeg at det var tidkrevende å lete rundt for å finne det jeg likte. Den typen smykker du finner hos oss ligger ofte hos utvalgte klesbutikker, såkalt fashion jewellery, og disse butikkene har gjerne noen få smykkemerker og utvalgte styles tilpasset resten av butikkonseptet. Vi har samlet noe av det beste som finnes av skandinavisk smykkedesign her hos oss. Nå finner du endelig de smykkene du trenger på ett sted!"

Kamilla Krane, grunnlegger og daglig leder

---

FRAKT
Husk at vi alltid har fri frakt og lager eksklusive gaveinnpakninger om du ønsker det. Du kan også bytte fraktfritt hvis det trengs. Hos oss er alle smykkene du finner i butikken på lager og sendes ut til deg samme dag (på virkedager). 

PRODUKTPLEIE
Ta vare på smykkene dine. Det er gjenstander du skal glede deg over i lang tid, men de krever litt pleie og omsorg for å holde seg fine. Les alltid guiden til oppbevaring og bruk som ligger med i pakken når du mottar smykkene dine. Vi tilbyr også reforgylling av smykkene dine når det trengs, og personlig gravering for den ultimate gaven. 

THE CABINET FEELING
Bli med inn i vår verden ved å registrere epostadressen din nederst på siden. Da vil du være den første som får informasjon om nyheter og kampanjer, og ikke minst masse inspirasjon fra oss fremover. Tag oss gjerne på Instagram med #thecabinetfeeling. 

  

Foto: Morten Rakke